AF-erkende schilder

Kwaliteit komt met de AF-erkende schilder in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. 
De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling, deze regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. 

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. U kunt gerust zijn over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings)garantie. In Nederland zijn ruim 1.500 AF-erkende bedrijven. De gekwalificeerde AF-erkende onderhoudsspecialisten werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. 

Ook VvE Belang kiest voor AF-erkende schilders-, glaszet- en onderhoudsbedrijven om onderhoudswerken uit te laten voeren. 
De kracht van de AF-erkende bedrijven voor de VvE is de branche-garantie.