Advies en werkwijze

Peter Wijns Schilderwerken BV is al vele jaren een begrip in Eijsden Margraten en wijde omgeving. Wij staan garant voor kwaliteitsschilderwerk waarbij we gebruik maken van de beste materialen en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Onze enthousiaste schilders combineren hun vakmanschap met een klantvriendelijke instelling. Wij zijn er trots op een grote groep vaste opdrachtgevers waaronder (semi)overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, VvE, particulieren en stichtingen tot onze vaste klanten te mogen rekenen.

De schilders van Peter Wijns Schilderwerken b.v. werken al geruime tijd met de nieuwe kwaliteit verven volgens de VOC. VOC staat voor Volatile Organic Compounds, ofwel Vluchtige Organische Stoffen of Componenten. Deze VOC-wetgeving is een Europese wetgeving, bedoeld om het gebruik van oplosmiddelen te minimaliseren. Dit kan in bepaalde gevallen ook een langere levensduur betekenen waardoor er minder vaak onderhoud aan het houtwerk van uw pand gepleegd hoeft te worden.

Deze maatregel is dus niet alleen beter voor de gezondheid van de schilder en het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Deskundig advies

Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor het schilderen of onderhouden van uw pand of woning. Hierbij nemen we uiteraard de huidige staat van het schilderwerk mee en overleggen welke wensen u heeft ten aanzien van het schilderwerk. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Ook voor het regelmatig onderhouden van uw schilderwerk nemen we graag de mogelijkheden met u door.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan »