Schildersvakprijs 2015

Schildersvakprijs 2015

Peter Wijns Schilderwerken wint in categorie Nieuwbouwschilderwerk van de Nationale Schildersvakprijs 2015

Eijsden Margraten, 3 november 2015 – Met grote trots maakt Peter Wijns Schilderwerken uit Eijsden Margraten bekend dat het bedrijf bij de verkiezing van de Nationale Schildersvakprijs 2015 in de categorie Nieuwbouwschilderwerk de 1e prijs heeft gewonnen.

Peter Wijns Schilderwerken is genomineerd voor de schilderwerken en wandafwerking in het VieCuri Medisch Centrum te Venlo. Voor dit nieuwe geboortecentrum hebben we het binnenschilderwerk en de wandafwerkingen met behang gerealiseerd, te weten glasweefsel afgewerkt met een zijdeglans muurverf in meerdere kleuren. Puien, kozijnen, betimmeringen etc. zijn afgewerkt met een zijdeglans aflak. Vescom Vinyl is in diverse kleuren toegepast, alsook fotoprints. 

De jury gaf als oordeel: “Mede dankzij een aannemer met gevoel voor afwerking mocht Wijns een zeer hoog kwaliteitsniveau leveren waardoor de omgeving voor de patiënten zo behaaglijk en comfortabel mogelijk is gemaakt.”

De Nationale Schildersvakprijs is een initiatief van de gezamenlijke vakpers in de schilderssector. Jaarlijks wordt er een overall prijs uitgereikt en zijn er prijzen in 3 categorieën waaronder de categorie Nieuwbouwschilderwerk. Peter Wijns Schilderwerken heeft deze vakprijs voor 2015 in ontvangst mogen nemen. Het is een prachtige bekroning van ons werk en het bewijs van het hoge kwaliteit vakmansschilderwerk dat onze schilders afleveren.    

                   

Share op Facebook